Buikdanseressen Chadia en Luna

Over Luna...

Al van jongs af aan had Luna een passie voor dansen. Ze probeerde verschillende dansvormen uit, steeds op zoek naar DE dans.

Toen haar vriendin Chadia haar enthousiast meevroeg naar de buikdansles, aarzelde ze... "Buikdans? Wat is dat? .... Vast niets voor mij!" Pas een jaar later besloot ze het toch eens te proberen. Sindsdien heeft de buikdansmicrobe haar niet meer losgelaten!

Na enkele jaren les gevolgd te hebben bij verschillende dansscholen, kwam ze in aanraking met de opleiding tot Professioneel Buikdanseres/Lerares via de school voor Buikdanskunst van Yamila, waar ze in februari 2010 afstudeerde.

Luna blijft zich ook verder in deze dansvorm verdiepen. Ze volgt privélessen en doet regelmatig workshops aan van nationale en internationale docenten.

Sinds 2007 is Luna professionneel Buikdanseres en geeft ze wekelijks buikdanslessen aan beginners tot gevorderden in Genk en Diepenbeek. Met veel geduld en enthousiasme leert ze haar leerlingen de kneepjes van het vak!

Luna verzorgt optredens en introductieworkshops voor allerlei soorten gelegenheden. Daarnaast vormt ze ook de helft van het oriëntaalse buikdansduo Chadia en Luna en is ze sinds 2011 oprichter en choreografe van het demoteam Indirah.

Luna wist als soliste ook al meerdere prijzen in de wacht te slepen op verschillende buikdanswedstrijden. Zo veroverde ze in maart 2009 de eerste plaats bij de Benelux Kampioenschappen Buikdansen en won ze in april 2011 de bronzen beker bij de 'Stars of Bellydance" wedstrijd!